söndag 28 september 2008

Blivit sjuk.....

Uschhhh, får se om det blir värre eller om det helt enkelt varit för mycket så kroppen säger ifrån. Men mår inte särskilt bra just nu....
I onsdags kväll på scrappen, stod maskning och bubbelplast målning på schemat. Alla (tror jag, sa dom iallafall) tyckte det var skoj, som nu inte provat innan. Har lite text på min kvar, se när jag orkar. Det är även skissen till BOM:en vi ska ha klart om två veckor.

Torsdan en hektisk dag på jobbet och senare på kvällen var vi ut och firade av en tjej som slutat.
Var hemma sent och fredan var den tråkiga dagen, Farfars (fd. svärfar) begravning. Det var tufft, kommer att sakna honom jätte mycket. Men han kommer ju alltid att finnas med mej på något sätt.
Väl hemma var det att packa väskan till Haverdals Träffen, packade och strukturerade till 8 LO:er. Upp tidigt och iväg till A, jahaaaa vad händer, punka på halva vägen. Ringa en massa samtal och så fick A och töserna hämta upp mej. Nu blev det bara 5 gjorda men det tycker jag var bra. TACK S och S för en trevlig träff som vanligt. På väg hem började A:s bil låta, var det jag som hade otur med mej??? Efter en nogrann undersökning var det en gren som kilat sej fast under bilen och lät. Hade det varit något annat hade jag nog fått gå hem. Kände mej lite hängig och det förstår jag ju nu varför. Väl hemma nös, frös och snörvlade jag, en stor whisky och så i säng. Ville ju inte missa mässan i HBG idag.
Här har vi en av LO:erna. Biljett av Mirabyll, lite brads och filtband som jag "måste" testa bara.
Och en som jag blev sådär nöjd med.....

4 kommentarer:

Karin sa...

Usch vad tråkigt att du blivit dålig...Tror inte jag kunde smitta dig så snabbt va??? Krya på dig och ta en whisky till så du är pigg till onsdag! Mycket fint du hann med igår och visst var det kul.

Hem i vitt sa...

Härliga LOs, fint hur du fick med så många bilder på vadstenaLOn :-)

Kram från Meli

Sofi_79 sa...

Du måste bli frisk nu när jag kommer ner igen. Så jag skickar en bli frisk spark förre min ankomst. =P

Therese F sa...

Aldrig roligt att bli sjuk. Men dina LO blev otroligt fina.
Ska bli kul att se de andra!

Jag ska göra som du, att förbereda mig lite bättre nästa gång.

Krya på dig!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails