fredag 10 oktober 2008

BLOMMOR

Testade misten på lite chipboard och grungeboards. Och så här blev det...

Hjärtat är grungeboards och sprayat med bronze. Blir inte riktigt heltäckande, så jag misstänker att guld och silver blir likadant. Swirlen är sprayat med turquise, och blev heltäckt.


Så gjorde jag några blommor med den sprayade chipboarden, dethär är färgen Black Cherry.Dethär är Peach Delight på chipboarden och sen har jag delat en Frilles och bara använt den översta blomman av den STORA blomman.

Den här är ett lite experiment det är sprayat med både Black Cherry och Demin Blue, så den blev lite lila. Den rosa blomman under knappen är en vellum blomma.

9 kommentarer:

Cath. sa...

O, så vackert! Hmmm... ännu en "måste ha"-grej alltså... ;)

Sofi_79 sa...

Jätte snyggt får nog ta och beställa någon sådan av dig. Kram

Amanda sa...

Åhh...vilka fina blommor!! ^^

glaha sa...

Här har du legat i, jättefina, ska bli spännande och se vat dom kommer att hamna.

Amanda sa...

Ludwig föddes med esofagus atresi. Det fattades en liten bit av matstrupen (ca 1 cm). Det lappades ihop under en operation när han var två dagar gammal. Under samma operation råkade man komma åt nerver som går tillstämbanden så han fick en stämbandförlamning. Stämbanden slog därför lock i halsen på honom och han kunde inte andas själv... Nu har detta gått tillbaka. han andas själv men är inte helt bra ännu.

Hoppas du får en trevlig kväll!

Karin sa...

Det blir så fint!!Har efter noggrant övervägande kommit fram till att jag måste testa misten. Ska börja med en färg men vilken????
Snygga foto du tagit!!!

Amanda sa...

Ja, man ska ta vara på den tid man har. Man vet aldrig när det tar slut...
Men för Ludwigs del så ser det iaf bättre och bättre ut nu så vu kan vi leka och ha skoj med inte bara ligga i en säng på sjukhuset och bli stucken.
Men man kommer juh till insikt när något sådant här händer. Vi var flera kompisar som fick barn ungefär samtidigt och dom andra klagade juh på vakna nätter och ont i brösten och det ena med det andra. En annan hade juh gärna tagit alla sånna plågor...bara för att få byta bort våran vardag. :o) Men det är svårt att förstå riktigt om man inte varit i den situationen själv tror jag.

sandra sa...

Åh såå smart! Jätteläckert!
Känner att jag är jättesugen på att inhandla mig några färger:-)

Hoppas att du har en bra helg!

Kramar Sandra

Anonym sa...

Har fått i present guldmist.
Här ska det sprayas till julkorten.
Du har verkligen fått till det igen.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails