onsdag 7 januari 2009

Äntligen..

Är alla helger slut, jaaaa man kanske inte ska säga så. Men visst är det skönt när det återgår till det normala. Scrappat har jag inte hunnit med, man har gått in i rummet och vänt. Men det har varit så mycket runt om och då får man som inte den rätta feelingen.

Igår kväll var det ett måste, skulle bli klar med minnesboken till C som fyllde år idag.

Blev en väldigt enkel framsida, eftersom jag inte vet var den blir liggande. Och så det inte "står" ut för mycket. Boken innehåller 20 sidor med olika minnen från hans farfar som gick bort nu i höstas. Foton på dom två och små berättelser. Lådan är cigarrlådan som jag klätt med papper och målat. Visar inte alla sidor pga. många sidor har mer eller mindre känslig text.
Här kommer några av sidorna, t.ex. här om när C var liten lärde han sej snabbt att kl. 15.00 då var det alltid fika hos farmor och farfar. Vi bodde ju på samma område så det var enkelt att springa över för det lilla kakmonstret.
Här de två sista sidorna i albumet från begravningen.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Ulla!

Vad mkt fint du har skapat sedan sist jag hälsade på! =) Vill tacka extra mycket för alla snälla ord du lämnar hos mig, det betyder oerhört mycket att känna sig uppskattad! Tack ännu en gång! =)

Ha det gott, kram

Karin sa...

Spændende at se billederne. Godt nytår til dig Ulla :-) Jeg vil forsøge at blive en bedre blogger i år ;-)

Karin sa...

Flot og enkelt album. Kanon billede på forsiden ;-)

glaha sa...

Minnes albumet kommer nog att bli uppskattat i all framtid.....kunna ta fram och titta i....

blir allt sugen på att köpa en egen bindit maskin, får nog gå in på din sida och kolla in priset....

Jeanette sa...

Vilket fint sätt att bevara ljusa och varma minnen. Gillar kortet på framsidan. Antar att du valt det för att det talar för sig självt. Ha en bra vecka. Kram Jeanette

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails