måndag 26 januari 2009

INTE nöjd....

Här kommer en dubbelLO som lägat halvfärdig VÄLDIGT länge. MEN jag har inte fått till den OCH inte blev jag nöjd nu heller. Men nu får det vara så, men vet om kanske 5 år gillar jag den.

Stora journalblomman har jag skurit ut i sillen. Stämplat där jag skrivit och det runt om har jag embossat och lagt på 3-D lack. Den gröna swirlen har jag sprayat mist på.


Denna sida har jag lagt in lite punchinella, nya bandet, nålarna, med några band knutna om. Blommor som jag chalkat ut efter blomstjälken jag klippt ut ur ett papper. Den stora velourblomman hittar du HÄR. Och sist lite rub-ons bokstäver.


N är det 8 bidrag som kommit in ikväll, och jag kan säga ni får svårt att rösta....

4 kommentarer:

Karin sa...

Dejligt layouts Ulla :-) Der er en lethed over dem, selv om der er ret mange billeder på.

glaha sa...

Inte alltid man gillar det man gör....men jag tycker den är helt ok.....kan tänka mig att du haft för ljust papper där bak så korten försvinner lite. (Kan vara så)

Som vanligt alltid härliga kort och många kort.=))det gillar jag....

Karin sa...

Hmmm, det är ljusa färger. Tror att du brukar använda mer starka färger?? Det skadar aldrig att prova på ngt annat än vad man brukar. Kan alltid inspirera till ngt nytt. Ha det bra! Kram Karin

maritha // Dilorf sa...

Jag tycker att den är fin.. Själv har jag svårt att få dit många kort på en lo.. Det är inget som helst problem när jag gör digisar, men det går inte när jag gör dem i papper.. *gah*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails