måndag 16 februari 2009

NY RÖSTNING...

VI BÖRJAR OM...... FÖRLÅT!!!

Det har kommit in kritik eller påpekande om röstningen. OCH det är helt i sin rätt!!! Jag la upp ett forum för att jag tyckte det var lättast så, men tänkte inte riktigt fullt ut!!!! Nybörjare kan man väl säga... Så jag tog bort allt och så börjar vi från början (vad är det man säger??? Alla är vi barn i början).

Så nu har jag lagt in de två olika kategorierna här på bloggen. MEN nu gör vi så här istället...
NI får maila till tantscrappa@gmail.com och rösta på 3 av bidragen i LO-kategorin och 2 av bidragen i kort-kategorin MEN INTE PÅ SITT EGNA BIDRAG. Och gärna om ni skriver siffrorna ni röstar på i ÄMNESRADEN. (T.ex. Lo-kategorin 4, 14 och 18 OCH Kort-kategorin 3 och 4.) Resultatet kommer sen på söndagkväll (22/2).

Röstningen slutar den 22/2 kl. 18.00. (Förlänger p.g.a. detta). Förlåt än en gång för strulet, och lycka till nu...

3 kommentarer:

Eyovine sa...

Det är helt ok =)... alla kan vi göra tokigt.. Kul att man får välja fler... för det är MÅNGA helt fantastiska bidrag...

Kram Maja

Karin sa...

Kan bara hålla med. Jag hade problem att bara välja ett bidrag.....Man måste ju få testa och se vad som fungerar. Spännande detta.......Ha det gott!!

ScräpEmma sa...

Håller med föregående inlägg!! Som jag skrev i mail: man vet ju inte innan man provat, och du tog ju tag i problemet när det uppstod :)
Gillar oxå att man kan rösta på flera, men det är svårt ändå!! Så många härliga bidrag!!!
Kram

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails