torsdag 5 februari 2009

Egna dekorationer..

Igårkväll på cirkeln så hade vi temat att göra egna dekorationer.. Kul att prova nya saker, annars är det lätt att man alltid gör som man alltid brukar...

Jag testade blommor och trolldeg. Det fastnade jag allt lite för, man skulle ha en ganska lös trolldeg. Som man la på olika grejer och värmde med embossingfön. Har en You Tub film som ni kan titta på.
Full konsentration på tjejerna.............Chipboard som jag först chalkade kanterna på, och sen la på trolldeg.
Och så här när den är färdig, läcker våg.
Stämplat ett hjärta först som jag fyllde med trolldeg, men hade för liten värme så den "bubblade" inte upp. Strödde på lite glitter sen.

Här är en till som jag gjorde på chipboard, men med högre värme så den blev bucklig. Blandat i lite glitter i degen. Helt i min stil... Kanon KUL.
Här har jag gjort med trolldeg på ett vanligt papper och gjort ett hjärta av ståltråd. Lagt det i trolldegen innan jag värmde med värmepistolen.

Här jag provat på att göra en ros, MEN det behöver mer övning kom jag underfund med. Sen skulle jag haft 3 olika storlekar på blomman. Ska prova skära ut med sillen sen...

4 kommentarer:

annmari sa...

Har också sett filmen med trolldeg, ser spännande ut.

Hur går det med scrappträffen? När kommer det mer info?

Miss Goldie sa...

Jag tycker rosen blev jättefin! Är du hem från Finland förresten? Du skrev ju på dialekt i min blogg...hade ingen aning om att du var härifrån :-)

MissMian sa...

Vilka häftiga saker!!!

elsamaja sa...

Tack för besöket i bloggen, självklart är du välkommen på kaffe, när du kommer upp hit.
Vilke läckra dekorationer ni har hållit på och exprimenterat med, WOW!

Kram

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails