torsdag 13 november 2008

Förlåt att ni fick vänta...

MEN det är dessa underbara tjejers fel. Efter cirkeln igår (där vi gjorde minialbum), så hade K med sej glögg, pepparkakor och ädelost. Så vi hade en lite möte utanför skolans entré med lite försmak på julen. När vaktmästarn kom för att låsa skolan, kollade han ut genom dörrglaset och bara skakade på huvudet.. Men trevligt hade vi och gott var det.

Sen när jag kom hem (strax efter elva) skulle jag sätta in min BOM i bloggen. Och det gick bara inte, vet inte egentligen vad det var för fel. Blev bara error, dom kanske ville sensuera en sån "nuna". Först fotona på tejerna.




Här har vi den underbara LO:en som jag hade sparat i min favoritmapp. Dumt nog hade jag ju inte skrivit vem som hade gjort den. Hoppas någon känner igen den, och skriker till så jag får veta vem jag liftat... Nu har jag fått reda på vem det är!!!!! :). En tjej som gör alldeles underbara LO:er, ännu mer ser ni i hennes BLOGG .

Och här har vi min i sin helhet. En LO om hur det är att bli gammal.... Alltid skrytit om att jag ser så braaaaa med mina bruna ögon. Men, men åldern har hunnit upp mej också...
Skurit ut ett hål i pappret, skrivit ut lite olika swirlar på OH-papper och sedan laminerat det så det ska bli lite "styvare". Sedan klippt ut swirlarna lite så dom går över på framsidan. Fyllt i lite swirlar med svart penna sen. Bokstäverna utskurna i sillen och lite handskriven dokumentation. Det är väl det som sätter pricken över i:et på en BOM.



Blomman består av först den svart playwood blomman, den orange med lite chalks, en liten vit som är sprayad med mist och sist en liten svart bling-bling.

Snörat med bomullssnodden och hängt lite pärlor i sytråd. Och en del av bling-bling swirlarna.

21 kommentarer:

Pia sa...

wow så flotte loer du har lavet, skønne farver

Sofi_79 sa...

snygga Lo´s och så mysigt ni såg ut till att ha det.
Önskar jag kunde varit där och skrattat med er.
Men som tur är går det ju fler tåg.

Carina sa...

Som tur var man ju förbered med termobyxor, fliströja och tjock jacka. Men man skulle ju gjort som Gunnel, ta med sig en egen stol. Det får bli till nästa gång för man blir rätt så trött i benen av att stå i två timmar.
Urläcker BOM du gjort Ulla.

Mia sa...

Så mysig träff och utomhus dessutom...ni scrappare är minsann inte ens beroende av en plats inomhus tydligen! Synd att man missade träffen i onsdags!

Superfin LO Ulla, och ser man på, är det dags för glasögon...nästa gång det blir inköp är du välkommen till mig i Halmstad! Supersnyggt med nitarna eller strassen eller vad det är!

Ha det gott! Pengar kommer till ditt konto om fem röda sekunder.(Lilla punchen du vet..)

Mia

Karin sa...

Den är så läcker din Lo!!! Jag lägger in den i min "sparapåsnyggalo´s" mapp. Detta måste jag också prova.
Kul att du var med på lite glögg igår, hur gick det med benet, hoppade det rätt igen i värmen eller det var kanske vissa spänningar?? ; ) Vi ses nästa onsdag och ha det bra tills dess!!!

Maria sa...

WOW!!! vilken underbar LO, vad duktig du är! Allt passar så bra ihop, både tufft och romantiskt... Och swirlsen/blinget är helt fantastiska!

Lisbet sa...

Underbar lo och sedan på dig.
OCH ALLA TJEJERNA.......och UTE...*s*...så befriande.

ZozzosLiv sa...

Ojj shit vad snygga LOsar!!!!Wow u blow me away!!Eller vad det nu heter på engelska:-) Faktist!!SKIT SNYGGA!!;-) Kram/sosso

Anonym sa...

Lika läckert som vanligt!

Ha en trevlig helg!

Kramisar Sandra

Cath. sa...

Å, verkligen helsnygg liftning!!!
Ingen som könner igen den så du får veta?
I alla fall så var både den och din jättesnygg!
Ha det gott!
Kram!

Elzie sa...

Jättefin lo.
Ha en bra dag.
Kram Elzie

Sofi_79 sa...

Du har en award att hämta hos mig.

Carina sa...

Du har fått en award av mig.

Hadet

Ingeborg sa...

Sicket gäng vi är! Finns de några andra som stått och hängt och druckigt glögg utanför en stängd skola! jag bara frågar. Helmysigt.
Och Ulla - vilken LO! Har finns många idéer att sno!

Jeanette sa...

Oj så fina loer du gjort. Hur fina som helst ju. Vad effektfullt det blev med glasögonen och öljetterna. Super.

Kram Jeanette

Karin sa...

Super skønne layouts Ulla! :-)

Anonym sa...

Hej, tack för dina supergulliga kommentarer hos mig! =) Det värmer massor! Du ska veta att jag har det väldigt tungt, men jag kämpar stenhårt varje dag!

Det är inte jag som hade gjort angel lo.n, men den var snygg. Likaså din! =)

Ha det gott, kram

Anonym sa...

Vilken fin LO!! tyckte det var en tjej som var med och drack glögg som inte fanns med på korten! Du har inte missat att lägga in kortet på dig väl????
Ha det så bra! Kram

Annica H sa...

Oh vilken fin Lo du har gjort! Färgerna är underbara! I Like It!Känner mig jättestolt att du gillade min Lo, och ville lifta den! :) Tack för länken till min blogg!

chalin sa...

Oh, mysigt med glögg och pepparkakor =)

VIlken snygg LO med glasögonen. Jag gillar verkligen korsettsnörningen.
Jag har testat det någon gång men jag får inte till det. Kanske får ge det ett nytt försök.

Helena sa...

I love it. Älskar att den är naturell och massa swils =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails