söndag 31 juli 2011

Snart är sommarn över.

Nu är snart sommarn slut, gått väldigt fort tycker jag. Men som alltid så får man ju hitta dom positiva bitarna i det hela. Och det är ju att man får mer tid att pyssla.

Så nu är jag igång med att planera inför hösten och det kommer att hända en hel del.

Först av allt är det nu dags att anmäla sej för höstens månadspaket. Det blir 4 st, aug - sept - okt - nov. Betalning senast den 25:e i varje månad och priset blir som innan. 300:- och ett tilläggspaket med cardstock för 30:-. Beställ era månadspaket för alla fyra månaderna på mail tantscrappa@gmail.com senast den 7 augusti. Har ni några frågor bara hör av er.

Sen kommer det och bli en jippodag den 27 aug, Tant - Milli - Maj Svängen kl. 11 - 16. Kommer att bli olika erbjudanden, demostrationer och utlottningar. T.ex alla som besökt alla tre butikerna, fått en stämpel på varje ställe. Kommer att vara med i en utlottning där första pris är 600:-, andra pris 300:- och tredje pris 150:-. Mer info kommer sen men boka in lördan med dina kompisar redan nu.

Kommer också att komma med ett pyssel-weekends paket, där ni kan komma och göra något speciellt pysslande under en weekend. Boende, mat och vägledning, T.ex göra ett minialbum med dina semesterfoton eller kanske en present till brudparet från möhippan o svensexan. Eller kanske fixa alla julkort på en helg. Öppen för alla idéer, boka en trevlig och avkopplande helg med dina vänner.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails