fredag 21 november 2008

INKIDO:S cardstock..

NU FINNS DOM OCKSÅ I BUTIKEN.

Det är otroligt svårt att få till lystern på fotona, men dom är helt underbara. Riktig pärlemoskimmer.

McGills punchar...

Så nu ligger de få McGills puncharna som finns kvar till beställning inne i shoppen. Dom är på väg över atlanten och hoppas dom landar nästa vecka. Om inte tullen får något annat för sej.

Under eftermiddan ska jag även lägga in Inkido:s härliga "pearl" cardstock, 15 olika färger.




måndag 17 november 2008

Awards

Har fått 3 nya awards, av Carina, Anna och Sofi. TACK snälla, känns underbart att det man gör är uppskattat. Och att skicka det till 21st nya är inga problem, är så många otroligt duktiga och inspirerande bloggar där ute. MEN jag gör faktiskt så att ALLA som är in och besöker mej på bloggen och skriver en liten hälsning får denna awards av mej. Jag återkommer till er....

torsdag 13 november 2008

Förlåt att ni fick vänta...

MEN det är dessa underbara tjejers fel. Efter cirkeln igår (där vi gjorde minialbum), så hade K med sej glögg, pepparkakor och ädelost. Så vi hade en lite möte utanför skolans entré med lite försmak på julen. När vaktmästarn kom för att låsa skolan, kollade han ut genom dörrglaset och bara skakade på huvudet.. Men trevligt hade vi och gott var det.

Sen när jag kom hem (strax efter elva) skulle jag sätta in min BOM i bloggen. Och det gick bara inte, vet inte egentligen vad det var för fel. Blev bara error, dom kanske ville sensuera en sån "nuna". Först fotona på tejerna.




Här har vi den underbara LO:en som jag hade sparat i min favoritmapp. Dumt nog hade jag ju inte skrivit vem som hade gjort den. Hoppas någon känner igen den, och skriker till så jag får veta vem jag liftat... Nu har jag fått reda på vem det är!!!!! :). En tjej som gör alldeles underbara LO:er, ännu mer ser ni i hennes BLOGG .

Och här har vi min i sin helhet. En LO om hur det är att bli gammal.... Alltid skrytit om att jag ser så braaaaa med mina bruna ögon. Men, men åldern har hunnit upp mej också...
Skurit ut ett hål i pappret, skrivit ut lite olika swirlar på OH-papper och sedan laminerat det så det ska bli lite "styvare". Sedan klippt ut swirlarna lite så dom går över på framsidan. Fyllt i lite swirlar med svart penna sen. Bokstäverna utskurna i sillen och lite handskriven dokumentation. Det är väl det som sätter pricken över i:et på en BOM.



Blomman består av först den svart playwood blomman, den orange med lite chalks, en liten vit som är sprayad med mist och sist en liten svart bling-bling.

Snörat med bomullssnodden och hängt lite pärlor i sytråd. Och en del av bling-bling swirlarna.

tisdag 11 november 2008

SneekPeek...

Till i morgonkväll ska vi ha en BOM-sida klar på cirkeln. Och den ska ha "Från och med nu" i titeln. Har precis blivit klar med min, men tyvärr kan jag inte visa den riktigt ännu utan ni får bara se lite-lite av den. Jag har gjort en liftning av en helt underbar LO.

Jag har en favoritmapp där jag sparar alla underbara LO:er jag ser. För att ta någon liten detalj eller helheten, och denna LO var en som föll mej i smaken kan man säga. Tyckte den var så otroligt vacker, men tyvärr så har jag ju inte skrivit från vem som gjort den (dum som jag var).
Så snälla är det någon som känner igen den, skriv så jag får veta. I morgon kväll kommer hela.

Glimmer Mist

Kolla in vad kul man kan ha med Glimmer Mist....

söndag 9 november 2008

Tanken som räknas...

Satt ikväll och tyckte synd om mej själv en stund, vaknade ur dvalan och tänkte finns andra som har det mycket värre. Så upp på rummet och gjorde 4 kort (inte speciellt snygga) men det är ju tanken som räknas. Så imorgon skickas dom, till några som verkligen behöver en extra tanke just nu.


torsdag 6 november 2008

Tack Ulrica....

Fick denna Award av supergulliga Ulrica i helgen. Och måste säga att det gjort hela denhär veckan till ett litet rosa skimmer, fast jag varit dålig. Ända tills idag, då gör den mej ännu mera rörd efter allt elände som hänt (privat). Härligt att veta att det finns människor som bryr sej om en och uppskattar det man gör.



Nu till det svåraste, jag ska ge dom vidare till 5 personer. Och hur lätt är det??? Finns hur många som helst där ute som jag vill ge den till.... Så jag gör såhär....

1. Den första måste jag bara skänka min systerdotter Jessica. Hon har ett sådant berörande
sätt att skriva på. Tjatade väldigt länge på att hon skulle börja med en blogg, så jag kunde
följa med vad som hände hemma och med gullungen Siri. Och vet inte kanske det var dumt,
för nu hinner jag knappt med att läsa. Tack för att du började blogga.

2. Vill jag skicka till en av cirkelkompisarna, är en goooo tjej och kompis. Och är drottning på
att göra LO:er med många foton, jag bara älskar dom. Det säger så mycket. Och vem är det
då???? Jooo Annette, kolla in i hennes blogg.

3. Det går också till en av cirkelkompisarna, för att hon är så otroligt duktig på kort. Hon har
lite svårt för datan (säger hon) men ändå gett sej in i bloggarnas värld nu. Bara för att vi
tjatat att hon måste visa upp sina kort. Och då pratar jag om Christina, du är värd den...

4. Den måste jag bara ge till någon på andra sidan vattnet, det är så kul att följa alla finlands-
svenskar. Det är så många som jag kollar på så den är egentligen till er alla. Men skickar den
nu speciellt till Pyzzlan, så får du föra stafettpinnen vidare.

5. Den sista går uppåt i landet, som förgyller mångas dagar misstänker jag. Mina förgyller hon
verkligen, hon har en speciell förmåga att skriva (precis som Jessica). Ibland skrattar jag så
tårarna rinner , när jag läser hennes inlägg. Blir alltid glad av att besöka Malin och "sur-ulla".

Måste nog lämna en bonus också. Till ALLA som läser min blogg och återkommer med jämna mellanrum. Det är så gott att ni vill det, skulle också vara kul om ni bara lämnade ett litet hej, när ni är inne och hälsar på. Behövs inte varje gång, men varannan :)....

Gonatt alla och sov gott...

onsdag 5 november 2008

10000 besökaren???

JA det blev ANNA tydligen, så kul. Tar med en lite godis-påse ikväll....

tisdag 4 november 2008

10000 ????

Jissus snart har det varit 10000 besökare, vad skoj. Nu blev jag strax lite piggare, sjuk igen :( ju.

Men det är ju inte 10000 kommentarer!!! Snälla skriv bara ett hej ibland när ni är inne, är så kul att komma tillbaka till er. Men håll nu utkik vem som blir 10000:e besökaren och skriv då gärna en kommentar att du blivit det. Spännande att se vem det blir...

måndag 3 november 2008

McGill...

Glöm nu inte stansarna, ni har bara till i kväll på er.....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails