söndag 31 juli 2011

Snart är sommarn över.

Nu är snart sommarn slut, gått väldigt fort tycker jag. Men som alltid så får man ju hitta dom positiva bitarna i det hela. Och det är ju att man får mer tid att pyssla.

Så nu är jag igång med att planera inför hösten och det kommer att hända en hel del.

Först av allt är det nu dags att anmäla sej för höstens månadspaket. Det blir 4 st, aug - sept - okt - nov. Betalning senast den 25:e i varje månad och priset blir som innan. 300:- och ett tilläggspaket med cardstock för 30:-. Beställ era månadspaket för alla fyra månaderna på mail tantscrappa@gmail.com senast den 7 augusti. Har ni några frågor bara hör av er.

Sen kommer det och bli en jippodag den 27 aug, Tant - Milli - Maj Svängen kl. 11 - 16. Kommer att bli olika erbjudanden, demostrationer och utlottningar. T.ex alla som besökt alla tre butikerna, fått en stämpel på varje ställe. Kommer att vara med i en utlottning där första pris är 600:-, andra pris 300:- och tredje pris 150:-. Mer info kommer sen men boka in lördan med dina kompisar redan nu.

Kommer också att komma med ett pyssel-weekends paket, där ni kan komma och göra något speciellt pysslande under en weekend. Boende, mat och vägledning, T.ex göra ett minialbum med dina semesterfoton eller kanske en present till brudparet från möhippan o svensexan. Eller kanske fixa alla julkort på en helg. Öppen för alla idéer, boka en trevlig och avkopplande helg med dina vänner.

onsdag 27 juli 2011

Jannikes BOKKORT.

Här kommer ett kort- presentask... vad man ska säga, som Jannike gjort. Och här pratar vi inte om en timmes jobb, åååå nej kolla in alla snygga detajer. Gå in på hennes blogg så förklarar hon utförligt vad det är. Det är gjort i Graphic 45:s nya collection, kolla in dom HÄR.

Detta är ett utdrag ur hennes blogg.

Här kommer min version av denna typ av kort. Det är hela 5 cm djupt, så man kan verkligen använda den som en presentbox eller minnesask. Jag har gjort min som en present-ask med biobiljetter!

Framsidan.

Ryggen.


Baksidan.

Innuti.


söndag 24 juli 2011

Maja Designs.

Här kommer två LO:sar som Annette gjort med Maja Designs papper, collection Fika. Lite band,

mossgummibokstäver och papper som hon gjort med den lilla händiga maskinen. Tänk att man får in så många olika mönstrade papper på en LO, fiffigt att göra ett rutmönster.


Här är samma mossgummibokstäver, och Glitz nya stickers. Sisalhjärtan, moccaband och bladbandet. Sepia färgade foton passar helt underbart till dessa papper. TACK Annette för all inspiration.


onsdag 20 juli 2011

Maja Designs papper.

Ännu en riktigt snygg LO som Ann gjort av Maja Designs härliga sommar papper. Blommor, band, knappar och bokstäver finns också i butiken. Välkomna in och kolla.

tisdag 12 juli 2011

Pion Design

Här har Annette gjort en underbar LO på Pion Designs collection Minnenas Ateljé. Jag hade dessa papper i sista månadspaketet. Hon har även använt fanéren till att klippa ur fågeln och rubriken är i mossgummibokstäverna. Kolla in i hennes blogg mycket fint där.

torsdag 7 juli 2011

Grafic 45

Nu alla minialbums älskare, dessa kom idag. Blir inlagda i butiken så fort jag hinner.

tisdag 5 juli 2011

Nya dekorationer.

Nya dekorationer och band inlagt i butiken.

Många passar utmärkt till Maja Designs nya papper.







LinkWithin

Related Posts with Thumbnails