fredag 29 april 2011

Halsning.

En liten Halsning fran London, bara.

tisdag 26 april 2011

Några timmar..

Nu blir det lugnt här ett tag, för vi ska åka och träffa denna tjej om några timmar. Men skickar orderbekräftelser och packar så fort jag kommer tillbaka.

Denna LO har jag gjort när hon tog examen 2008. Tim Holtz papper passade perfekt, tyvärr är dom redan slut men hoppas dom snart kommer in igen. Är lite chipboard från Dusty Attics, som jag distressat och lagt crackle paint på. Namnet har jag tryck ut i kork och limmat på cardstock.
Sen lite övriga dekorationer från Tim Holtz, blommor, halvpärlor, Stickers och stämplat lite olika stämplar överallt.


Här syns krakeleringen och timpans tassels :)))


Tim Holtz läckra hängare som jag fäst i Ribbon Brads. Fäst en korkbit längst upp på tagsen också.


Närbild på blommorna.


Blev riktigt läckert med namnet i kork, passade perfekt till papprena.


Välkomna in i butiken, jag packar alla ordrar direkt när jag är hemma igen.

måndag 25 april 2011

Nytt från Jannike.

Här kommer en Lo från Jannike, med papper från Bo Bunny och Tim Holtz. Helt underbara grejer att jobba med. Kolla extra noga på alla smådetaljer, och allt finns i butiken.

Vill ni kolla in lite närmare vad hon gjort så kolla in i hennes blogg, där har hon beskrivit mer utförligt.



onsdag 20 april 2011

Vinnaren...

Då var det dags att avslöja vem som är vinnaren i tävlingen, och kan säga att det var inte lätt att utse en vinnare. Jag var otroligt glad att jag fick hjälp av mina DT-tjejer.

Vi tyckte att det var otroligt inspirerande och så "fiffigt" att bara komma på att altra en lyckta. Den var så välarbetad och i härliga vårfärger. Så vinnaren är Linda, GRATTIS till vinsten ett presentkort på 150:- hos mej. Tack för ditt deltagande.


Sen fick min kära sambo dra en lott och den föll på Carina, GRATTIS!!! En riktigt snygg påskgömma med många härliga detaljer. Skicka mej adressen så kommer senaste Creativity på posten.

TACK för att ni ville delta i tävlingen och inspirera oss andra. En riktigt Glad Påsk på er alla.

I kväll...

I kväll efter kursen kommer jag att meddela vinnaren i tävlingen.

måndag 18 april 2011

FYRA bidrag

Fyra bidrag kom det in denna gång till tävlingen, men inte gör det lättare att utses en vinnare för det. Så fina bidrag, ni kan läsa om dom lite mer på inläggen innan. Nu kommer vi att överlägga lite, men innan påsk ska ni få veta vem vinnaren är.

söndag 17 april 2011

Några timmar kvar...

Nu är det bara några timmar kvar tills tävlingen avslutas. Ni hinner fortfarande.. Här kommer ett riktigt fint påskägg, som Magdas svärmor säkert kommer att bli överlycklig åt. Fint dekorerat med ett stylat ljus, en läcker tändsticks ask och ett trevligt mini album. Vem skulle inte bli glad för detta.

fredag 15 april 2011

En kurs till och sista dagarna på tävlingen

Lördagen den 14 / 5 kl. 12.00 - 15.00 gör vi ett påsminialbum. Kostnad 200:- fika ingår.

Material som ingår: påsar 10 st,grungeboard till ryggen. Band, lite dekorationer och 3 cardstock som ni får välja färg i butiken.

Ta med själva: Foton i samma tema, ca. 10 st mönstrade papper (går bra med stuvbitar 15 x 15 cm). Särmaskin och sax. Papper finns ju narturligtvis att köpa i butiken, men anledningen att jag skriver att ni ska ta med detta själv. Är att det är svårt att göra ett paket, beroende på vilket tema ni har på fotona, baby, resa, semester mm.. Och självfallet tycke och smak. Sen att man kanske har en massa stuvbitar som passar och man vill bli av med.

ANMÄLAN SENAST 10/5 kl.24.00. (så jag kan förbereda). på mail tantscrappa@gmail.com.

Här ser ni några foton hur ett påsminialbum kan se ut, fått låna fotona från Magda. Kolla in i hennes blogg, hon gör även fina smycken.


GLÖM inte tävlingen, det är bara 3 dar kvar nu.

onsdag 13 april 2011

Nästa bidrag.

Här kommer nästa bidrag som Carina gjort, påskgömmor som två av hennes barnbarn ska få.

Kolla in i hennes blogg så hittar ni mycket som är spännande.

FÖRSTA KURSEN FULL..

Då var första kursen full, så jag tänkte att vi kör en kurs till den 14 maj kl 12 -15. All information i inlägget innan.

tisdag 12 april 2011

Påsminialbums kurs.

ONDAGEN den 20 / 4 kl. 18.00 - 21.00 gör vi ett påsminialbum.

Kostnad 200:- fika ingår.

Material som ingår: påsar 10 st,grungeboard till ryggen. Band, lite dekorationer och 3 cardstock som ni får välja färg i butiken.

Ta med själva: Foton i samma tema, ca. 10 st mönstrade papper (går bra med stuvbitar 15 x 15 cm). Särmaskin och sax. Papper finns ju narturligtvis att köpa i butiken, men anledningen att jag skriver att ni ska ta med detta själv. Är att det är svårt att göra ett paket, beroende på vilket tema ni har på fotona, baby, resa, semester mm.. Och självfallet tycke och smak. Sen att man kanske har en massa stuvbitar som passar och man vill bli av med.

ANMÄLAN SENAST 17/4 kl.24.00. (så jag kan förbereda).



Här ser ni några foton hur ett påsminialbum kan se ut, fått låna fotona från Magda.

Kolla in i hennes blogg, hon gör även fina smycken.



måndag 11 april 2011

Första bidragen!

Här kommer dom två första bidragen till tävlingen att göra en påskpresent. Först ut var Toelinda som har gjort en altrad ljuslyckta, riktigt snygg. Men jag kommer inte att avslöja vem som ska få den ännu. Kolla in i hennes blogg, där är mycket fina grejer och inspiration. Nästa bidrag kommer från Malin som gjort en altrad påse, som en som hon tycker väldigt mycket om ska få. Titta gärna in i hennes blogg också, och bli inspirerade av hennes grejer.
TACK för ert deltagande tjejer!!!!

TIM HOLTZ...

Uppdaterat butiken med en massa nytt och mer är på gång redan ikväll



Under morgon dagen kommer jag att lägga ut mer info, för Onsdagen den 20 april kl. 18.00 kommer jag att ha en påsminialbums kurs. Anmälan på mailen tantscrappa@gmail.com.

söndag 10 april 2011

Åren går....

Här har Jannike gjort en underbar LO, med att tiden går så fort. Så sant så, men du är lika söt på alla fotona. Hon har gjort den efter en skiss som hon gjort till Practical Srappers och med Bo Bunnys härliga Timepieces collection. Kolla in hennes fotoramar !!! Jag bara älskar dom. Hon har gjort en beskrivning vad hon gjort på sin blogg så kolla in där. Och materialet det hittar ni i min butik.

onsdag 6 april 2011

tisdag 5 april 2011

TÄVLING....

Någon som är sugen på en tävling???? Alstra en påskpresent. Här har Annette gjort en riktigt läcker påskpresent av den lilla väskan. Målat med acrylfärg, lagt på ett laget crakeleringslack som extra effekt. Dekorerat med Moxxies papper, nya cherryblommorna, band, halvpärlor, pärlfloss, bladpins, Tim Holtz biljetter och metallhörn. Vem skulle inte bli glad för denna fylld med godis????
Här en närbild på crakeleringen.

Er utmaning blir att altra en påskpresent.

Helt fritt att altra vad du vill,

MEN jag vill ha en motivering varför och vem som ska få denna påskpresenten.

Skicka in ditt bidrag till tantscrappa@gmail.com senast 17/4 kl. 24.00.

Jag tar hjälp av mina dt (igen) att utse en vinnare OCH lotta en vinnare.

1:a vinsten blir ett presentkort på 150:-

och den lottade vinsten får denna tidning. (Mars 2011)


LYCKA TILL !!!!

måndag 4 april 2011

Nästa alster

Här kommer nästa alster från månadspaketet som Annette har gjort. Det är så kul att se hur olika LO:er det kan bli av samma paket. Jag blir lika fasinerad varje gång. Snyggt Annette.

lördag 2 april 2011

Första från Månadspaketet.

Här kommer Anns första LO från månadspaketet. Det är Primas nya Reflection collection, även deras tillhörande blommor. Med i paketet fanns också glaskross turkost, organsaband, rub-ons häfte, halvpärlor, gelpenna, mist, skelettblad och ett extra paket med matchande cardstock.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails