tisdag 31 mars 2009

Tävling

Varför inte titta in hos Svensk Scrapbooking, och scrappa efter en jätte fin skiss som Hedda har gjort. Jag sponsrar priset....

Vårkänslor...

Hejsan alla, nu börjar det bli vår och ljus ute. Man börjar få lite mer ork och inspiration. Därför tänkte jag ha lite REA på alla mönstrade papper, 20% T.o.m 5/4 23.59.

Primas sweetheart blommor sänks till 20:-/ förp.



Även lite nytt under Nyheter.

För någon vecka sedan skrev jag om att Pentaloos Faux Suede Foam Flowers skulle komma hem i alla färger, Jag har haft svåra problem att få kontakt med dessa. MEN nu har jag iallafall fått en förklaring, dom håller på att flytta företaget till en annan lokal. Så hon lovade att skicka om några dagar. Så det hoppas jag verkligen, vet att många längtar efter dom.

Så kika in i butiken och beställ en massa papper till sommarscrappen...

onsdag 25 mars 2009

BOM

Här har jag gjort en BOM, om vad denna underbara hobby gett mej. Vi hade den som en utmaning på kamratcirkeln. Och vi var väldigt rörande överens på en punkt, vi har fått många nya trevliga vänner...

tisdag 24 mars 2009

Grabbigt..

Här kommer en grabbig LO som jag blev helt klar med idag. Wellpapper och Scribble Scrabbles Indigo serie. Lite band, gem, chipboard och rub-ons. Mycket enkel.


måndag 23 mars 2009

Ny Layout...

Vi har blivit ett gäng tjejer som försöker att hitta på något, nån dag varannan månad. Var ett tag sen som vi bestämde en lördag men inte vad vi skulle göra. När vi väl var i bilen bestämde vi, varför inte Helsingör.. Sagt och gjort, så blidde de. En riktigt kul dag, många goa skratt. Tänk vad länge vi kommer att leva.

Cardstocken skimmrar inte så fint på fotot som i verkligheten. Mönstrade pappren från Scribble Scrabbles nya Carmen serien. Blommor och blad, knappar och lite bling-bling. Chalkade kanter, dymotext och Pixi tråd.


söndag 22 mars 2009

VINNARNA.....

I POÄNGJAKTEN deltävling 2 !!!!!!!!!!

Först ut har vi Kort- kategorin, där har vi på första plats
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

1:A plats...... "Synål"


2:A plats..... "Chalin"




Så har vi LO-Kategorin, där vinnaren är.......................
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
1:A plats.........."Glaha"


2:A plats....... "Kurrebo"


3:e plats........ "Moma".....


GRATTIS till er ALLA.


Och ett stort TACK till alla som deltog denna omgång. Kan säga att det var otroligt jämnt i röstningen denna gång. Eftersom "nästan" alla sagt hur svårt det var denna gång, så tycker jag det är så otroligt att se hur kreativa ni varit.
Och inspiration flödar ut till alla som följer poängjakten, av ER alla...

NU kör vi nästa deltävlig denna omgång blir en, vad ska vi säga "lättare o lugnare". Innan upptrappningen på dom två sista.... Kör hårt tjejer..
LYCKA TILL !!!!!

fredag 20 mars 2009

RÖSTNING.

Nu är det bara 2 dagar kvar på röstningen.. Kolla in alla härliga bidrag lite längre ner och skicka in er röstning.

Ny - Gammal

Här är nog en LO som jag inte visat, är från Smygehuk. När vi var nere och hälsade på G o M. Det stora fotot har jag redigerat i Photoshop innan jag framkallade. Gjort en ram och text nere i högra hörnan.

Papper från Heidi Grass och ett annat jag inte vet (gammalt jag hittade en bit av). Knappar, stänket från vattnet (dropparna), alfabetet som jag skrivit med nere på ena fotot och bandet. Sen lite blommor, blad och biljetter som jag skrivit ut en gång i tiden. Mirabylls!! Hon har massor med kul på sin blogg.


måndag 16 mars 2009

Min LO..

NU när jag fått in alla bidrag, så kan jag visa min också. Och jag tyckte det var svårt, för att det är ju inte färger jag jobbar med annars. Och sen skulle man frångå sina rutiner, jag väljer alltid foton först och sen papper, detaljer mm. Och så skulle man hitta foton helt plötsligt till grejer man hade. Men det var kul, så jag ska nog sätta mej med 3 kittet också innan jag hinner se alla andras. Tråd blomman var ju jobbigast, men har ju sett flera andra lösningar som jag tyckte var briljanta. Som t.ex. att plocka bort snöret i den.

Tycker detta är himla kul att se vilka olika lösningar vi har alla, det sätter snurr på tankarna.


söndag 15 mars 2009

Deltävling 2, kort. RÖSTNING!

DÅ har klockan gått över till den 16 mars, och jag lägger nu in alla inkomna bidrag. Denna omgång har 21 LO:er och 4 kort kommit in. SÅ BÖRJA RÖSTA NU!!

Har lagt in de två olika kategorierna här på bloggen. RÖSTNINGEN som förra omgången, NI får maila till tantscrappa@gmail.com och rösta på 3 av bidragen i LO-kategorin och 2 av bidragen i kort-kategorin, MEN INTE PÅ DITT EGET BIDRAG.

Och gärna om ni skriver siffrorna ni röstar på i ÄMNESRADEN. (T.ex. Lo-kategorin 4, 14 och 18 OCH Kort-kategorin 3 och 4.) Resultatet kommer sen på söndagkväll (22/3).

LYCKA TILL ALLA!

1.

2.

3.

4.




















Deltävling 2, LO. RÖSTNING!

DÅ har klockan gått över till den 16 mars, och jag lägger nu in alla inkomna bidrag. Denna omgång har 21 LO:er och 4 kort kommit in. SÅ BÖRJA RÖSTA NU!!

Har lagt in de två olika kategorierna här på bloggen. RÖSTNINGEN som förra omgången, NI får maila till tantscrappa@gmail.com och rösta på 3 av bidragen i LO-kategorin och 2 av bidragen i kort-kategorin, MEN INTE PÅ DITT EGET BIDRAG.

Och gärna om ni skriver siffrorna ni röstar på i ÄMNESRADEN. (T.ex. Lo-kategorin 4, 14 och 18 OCH Kort-kategorin 3 och 4.) Resultatet kommer sen på söndagkväll (22/3).

LYCKA TILL ALLA !

1.


2.


3.


4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

fredag 13 mars 2009

POÄNGJAKTEN......

Såååå nu är det inte så lång tid kvar till inlämningen på deltävling 2. 15 mars.

Denna gång tror jag det var en utmaning, många som sagt. Jag kollade inte på de inlämnade förren i tisdagskväll, för jag ville göra en själv också (med samma material). Och kan ju säga att det absolut INTE är mina färger, så det var en riktig utmaning. MEN så himla kul, fick tänka på ett helt annat sätt. I vanliga fall börjar jag med foton och väljer papper till dom, nu skulle jag göra tvärtom. Bara det en utmaning!!! Konstigt att man kör in sej på samma gamla spår, därför tror jag detta är en himla bra utveckling. Tänka på ett annat sätt!!! MEN dendär trådblomman var inte lätt...men tävlingsmänniska som man är SÅ skulle den bara med. Lägger in den här i bloggen när alla kommit in.

Och jag kan säga, vilka otroliga alster som kommit in. NI är så kluriga och kreavtiva. Kommer att bli en spännande röstning... Lycka till nu (dom sista).

torsdag 12 mars 2009

LO från igår..

Igår var det en skiss som gällde på kamratcirkeln, som vi har lånat av Lucy Chesna på nätet.
Alla var inte klara, men tänk så olika LO:er kan bli från SAMMA skiss...

Så här såg skissen ut, och ........................................


SÅ här blev MIN..

tisdag 10 mars 2009

POÄNGJAKTEN......

Nu är det bara 5 dagar kvar till alla bidragen av deltävling 2 ska vara inne. Hälften har kommit in och jag ska försöka ge mej på att göra en ikväll och imorgon också. Därför har jag inte kollat in alla era ännu, för då låser jag mej bara..

Sen har jag börjat packa kitt nr 3 idag, som jag kan avslöja att det blir tema VÅREN.. Tror att vi många längtar efter den nu.

söndag 8 mars 2009

Nya grejer i butiken..

Nu ligger ALLA nya varor inne i butiken.... Skynda er in och kolla........

Nya Mesh Dottie Ann....

Jätte dekorativa band.....

Massor av knappar, 10 färger.....


Självhäftande band 10 färger....

fredag 6 mars 2009

Det är mycket NU....

TVÅ fulla lådor med härliga dekorationer.... Jipppiii Men jag måste ju hinna lägga ut det också..
Ha tålamod tjejer... T.ex pappren nedanför...

torsdag 5 mars 2009

PÅ VÄG IN...

Litet smakprov som är på väg in dom närmaste veckorna. Även massor av självhäftande band, knappar, bling-bling mm...i 8 olika färgernyanser..







LinkWithin

Related Posts with Thumbnails