torsdag 26 februari 2009

Efter önskemål...

Det har varit önske mål att jag ska skriva ut vem som gjort ALLA bidragen i poängjakten. Så nu har jag skrivit in bloggen ovanför varje bidrag, ALLA LO-bidrag hittar du här, och ALLA KORT-bidrag här. Och den nya deltävlingen är i fullgång, 7 bidrag har kommit in.

söndag 22 februari 2009

VINNARNA....

OK, nu är röstningen avslutad och jag har räknat ihop poängen...
SÅ HÄR ÄR VINNAREN, tvåan och trean i LO-kategorin...

1:a plats GRATTIS, Sophia L ( Kurrebo)..
2:plats Marie S (Bitte71)
3:e plats Maja S (eyovine)
Och så har vi dom tre vinnarna i kort-kategorin... VINNAREN ÄR.........

1:a plats GRATTIS Malin H. (chalin)
2:a plats Katalin M

3:e plats Christina K (synål)

ETT STORT GRATTIS TILL ER ALLA SOM VARIT MED. NU FORTSÄTTER TÄVLINGEN..
Andra kittet är ute och 6 bidrag har faktiskt kommit in redan. Alla som deltar får ett mail innom kort med hela resultatlistan.

torsdag 19 februari 2009

Tävlingsinfo till träffen...

Här kommer lite kort om tävlingen till träffen. Det är två deltävlingar som ska uppfyllas med tävlingspaketet. Scrapbingo och en skiss, har man uppfyllt detta är man med i lottning av väskan... Temat är fritt och man får även använda andra saker. För att kunna förbereda lite, så är paketet i dessa färger.


måndag 16 februari 2009

NY RÖSTNING...

VI BÖRJAR OM...... FÖRLÅT!!!

Det har kommit in kritik eller påpekande om röstningen. OCH det är helt i sin rätt!!! Jag la upp ett forum för att jag tyckte det var lättast så, men tänkte inte riktigt fullt ut!!!! Nybörjare kan man väl säga... Så jag tog bort allt och så börjar vi från början (vad är det man säger??? Alla är vi barn i början).

Så nu har jag lagt in de två olika kategorierna här på bloggen. MEN nu gör vi så här istället...
NI får maila till tantscrappa@gmail.com och rösta på 3 av bidragen i LO-kategorin och 2 av bidragen i kort-kategorin MEN INTE PÅ SITT EGNA BIDRAG. Och gärna om ni skriver siffrorna ni röstar på i ÄMNESRADEN. (T.ex. Lo-kategorin 4, 14 och 18 OCH Kort-kategorin 3 och 4.) Resultatet kommer sen på söndagkväll (22/2).

Röstningen slutar den 22/2 kl. 18.00. (Förlänger p.g.a. detta). Förlåt än en gång för strulet, och lycka till nu...

Alla bidrag i Kort-kategorin.

1. http://chalinspysselblogg.blogspot.com/

2. http://mahlin78.blogspot.com/

3. http://www.tesslan6.blogg.se/

Alla bidragen i LO

1. http://annettejohansson.blogspot.com/

2. Iren

3. http://ingeborgsscrap.blogspot.com/

söndag 15 februari 2009

3 timmar kvar

Nu är det inte länge kvar, väntar på 2 st och 1 st har hoppat av (synd). Hon hann inte med och insåg att hon inte var någon tävlingsmänniska.

Allt ligger klart för att läggas upp, men jag får vänta tiden ut... MEN jag tänkte visa vad som fanns med i poängkittet. Så att ni kan bedömma och granska ordentligt när ni ska rösta. Det var alltså 7 papper, 2 olika band, 3 knappar, 2 öglenålar, 6 pärlor, 2 ribbonbrads och 1 rub-on ark.
Sen hoppas jag ni bedömmer efter hur mycket som är med och hur kreativa alla varit med dom olika sakerna. Jag kan bara säga.... VILKA OTROLIGA ALSTER SOM KOMMIT IN.

Först och främst har alla fått poäng beroende hur mycket dom har med av grejerna. Sen tillkommer poängen efter er röstning. Så får vi fram en vinnare i denhär deltävlingen.

SENAST 00.01 kommer adressen var ni kan rösta.... Röstningen pågår t.o.m. 19/2 kl. 23.59 LYCKA TILL ALLA.

HALMSTADTRÄFFEN.

Nu börjar allt hamna på rätt plats. Så här kommer lite information om anmälning och betalning.
Mer info kommer angående tävlingen och utlottning senare... 22 anmälningar är det nu.

KLICKA på bilden, för att se den i sin helhet.

POÄNGJAKTEN......

JAHA.... IDAG är det den 15:e och hoppas att jag kan lägga ut alla bidrag. Väntar faktiskt på 3 st till. Men så fort alla kommit in eller 23.59 så lägger jag in dom... Och håll tummarna att det funkar att lägga in bilderna också på FORUMET, för det gör det inte nu....

fredag 13 februari 2009

POÄNGJAKTEN......

NU är det bara 3 dagar kvar till sista inlämning.. Väntar på 5 st till.. Glöm heller inte att beställa det nya paketet om ni vill vara med nästa omgång....

måndag 9 februari 2009

NYA THICKERS..

Ja nu är det lite nya thickers, refill plastfickor och nya färger på cardstock inlagda i butiken. Även ett riktigt snyggt hjärta i clearstamps från Heidi Swapp. Kolla in under nyheter.....






Nu är det bara 9 bidrag till som ska komma in i Poängjakten !!! Innan jag kan lägga ut alla här på bloggen...

fredag 6 februari 2009

SCRAPPTRÄFF HALMSTAD.

Som vi meddelade innan så blir det scrappträff i Halmstad den 28 feb. Och vi kör samma konsept som förra gången. Det blir alltså kaffe, dricka och frukt hela dan. Lunch: frallor m. tillbehör. Och eftermiddags fika, middag fixar ni själva. Antingen har med er eller köper någonstans i närheten..

NÄR : 28 FEB.
VAR: Örjanskolan
TID: 10 - 21
PRIS: 80 kr

Ni kan nu anmäla er scraptraff@hotmail.com , men vi kommer med mer info i början av veckan. (Nu är det viktigaste ute). Var ni ska betala in, tävlingar mm.. Så ha tålamod, please!!!

torsdag 5 februari 2009

Egna dekorationer..

Igårkväll på cirkeln så hade vi temat att göra egna dekorationer.. Kul att prova nya saker, annars är det lätt att man alltid gör som man alltid brukar...

Jag testade blommor och trolldeg. Det fastnade jag allt lite för, man skulle ha en ganska lös trolldeg. Som man la på olika grejer och värmde med embossingfön. Har en You Tub film som ni kan titta på.




Full konsentration på tjejerna.............



Chipboard som jag först chalkade kanterna på, och sen la på trolldeg.
Och så här när den är färdig, läcker våg.
Stämplat ett hjärta först som jag fyllde med trolldeg, men hade för liten värme så den "bubblade" inte upp. Strödde på lite glitter sen.

Här är en till som jag gjorde på chipboard, men med högre värme så den blev bucklig. Blandat i lite glitter i degen. Helt i min stil... Kanon KUL.
Här har jag gjort med trolldeg på ett vanligt papper och gjort ett hjärta av ståltråd. Lagt det i trolldegen innan jag värmde med värmepistolen.

Här jag provat på att göra en ros, MEN det behöver mer övning kom jag underfund med. Sen skulle jag haft 3 olika storlekar på blomman. Ska prova skära ut med sillen sen...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails